Samsung esitteli 256GB micro SD -muistikortin


0

Etelä-korealainen Samsung tuo markkinoille 256 gigatavun kapasiteetilla varustetun EVO micro SD -muistikortin. Yhtiön mukaan EVO Plus 256GB hyödyntää yhtiön V-NAND-teknologiaa.

Samsungin mukaan 256 gigatavuun mahtuu 46 tuntia HD-laatuista videota tai esimerkiksi 12 tuntia 4K/UHD-videota.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Kit Guru, jonka mukaan Samsungin 256 gigatavun micro SD -muistikortti tullaan julkaisemaan kesäkuussa esimerkiksi Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Kaiken kaikkiaan yli 50 eri maassa. Hintaa sille kertyy noin 250 Yhdysvaltain dollaria.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.