Samsungin tulevaisuuden älykello heijastaa näytön kantajansa kädelle


0

Etelä-korealainen Samsung on jättänyt patenttihakemuksen uudenlaiselle teknologialle, joka liittyy älykelloihin. Hakemuksen mukaanse heijastaisi käyttöliittymän kantajansa käteen tai käsivarteen.

Vaikka julkaistun hahmotelmien perusteella älykello heijastaa ilmoituksia, valikoita ja jopa kirjoitusalustan henkilön kädelle, on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että kyse on vasta patenttihakemuksesta. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.