Unravel 2 – pieni lankakerä saa jatkoa – virallinen vahvistus EA:lta


0

Ruotsalaisen Coldwood Interactive -pelistudion kehittämä ja EA:n julkaisema Unravel-tasohyppelypelin ensimmäinen osa julkaistiin tämän vuoden helmikuussa. Yhtiön johtohahmoihin kuuluva Patrick Söderlund on ilmoittanut tulevasta Unravelin jatko-osasta viime tiistaina.

Sympaattinen Unravel on tasohyppeli- ja fysiikkapohjainen ongelmanratkaisu -peli. Se kertoo pienestä, ihmisen kaltaisesta olennosta, Yarnysta, joka on muotoiltu langasta. Jotta pelaaja pääsee pelissä etenemään, on hänen purattava tätä pientä ihmisen kaltaista ”lankakerää”. Hahmon on tarkoitus ratkaista pulmia, vältellä vaarallisia olentoja ja ylittää esteitä.

null

null

Helmikuussa ilmestynyt Unravel ensimmäinen osa julkaistiin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Peli on noin 20 euroa ja ladattavissa Originista.

Tulevalle jatko-osalle ei ole annettu julkaisupäivämäärää eikä yhtiö ole vielä paljastanut mitä on odotettavissa. EA on kuitenkin ilmoittanut uuden sopimuksen solmimisesta Coldwoodin kanssa, liittyen pelin jatko-osaan. Voimme kuitenkin veikata, että peli tullaan julkaisemaan parin vuoden sisään, samoille alustoille, kuin edeltäjänsä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.