Tutkimus: Lapset saavat keskimäärin ensimmäisen älypuhelimensa kymmenvuotiaana


0

Uuden julkaistun raportin mukaan lapset saavat nykyään älypuhelimen keskimäärin 10,3 vuotiaana. Nykypäivänä jo 45 prosenttia lapsista omistaa älypuhelimen. Vuonna 2012 vastaava luku oli 39 prosenttia.

Lisäksi, 39 prosenttia lapsista saa itselleen henkilökohtaisen tilin sosiaalisessa mediassa 11 vuoden iässä ja 11 prosenttia jo alle kymmenen vuoden iässä.

Vuonna 2012 85 prosenttia lapsista käytti Internettiä samassa huoneessa muun perheen kanssa. Nyt luku on tipahtanut 75 prosenttiin.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia, jonka mukaan yleistyvä ja entistä helpommin saatavilla oleva teknologia tulee varmasti vaikuttamaan kasvavassa määrin nykynuorisoon ja tuleviin sukupolviin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.