Philips julkaisee ensi kuussa Ultra HD Blu-Ray -soittimen


0

Vaikka Ultra HD Blu-ray -levyjä julkaistaan edelleen, Yhdysvalloissa niitä pystytään pyörittämään vain Samsungin UBD-K8500 -soittimella. Tämän pitäisi kuitenkin muuttua ensi kuussa, kun Philips esittelee Ultra HD Blu-ray soittimensa.

Laitetta on saatavilla kahdessa eri värissä, BDP7501 (brushed aluminum, suom. harjattu alumiini) sekä BDP7301 (piano black, suom. pianon musta), ja myyntihinnaksi sille on annettu 400 dollaria.

Laitteessa on kompakti muotoilu sekä HDR -tuki, HDMI 2.0a ja 1.4a -ulostulo sekä HDCP 2.2 mukautumiskyky. Lisäksi Ultra HD Blu-ray levyjen toistoon, laite tarjoaa Blu-ray 3D -tuen ja 4K skaalauksen.

HEVC ja VP9 dekoodaus ovat myös integroituja, jolloin asiakas voi katsella 4K -videoita suoratoiston välityksellä esimerkiksi Netflixissä ja Youtubessa. Laitteessa on Dolby True HD sekä DTS-HD Master Audio -tuki. Lisäksi Wi-Fi, Ethernet ja USB-liitäntä.

Tällä hetkellä hinta vastaa Samsungin UHD -soittimen luokkaa, mutta toivon mukaan hintaa saataisiin laskemaan pienellä kilpailuttamisella. Myös Panasonic on jo julkaissut oman Ultra HD Blu-ray -soittimen Isossa-Britanniassa ja sen odotetaan saapuvan myös Yhdysvaltoihin myöhemmin tänä vuonna.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.