Ori and the Blind Forest julkaistaan vähittäiskaupoissa


0

Moon Studiosin kehittämä ja Microsoft Studiosin julkaisema tasohyppelypeli, Ori and the Blind Forest, julkaistiin viime vuonna Xbox Onelle ja myöhemmin myös PC:lle. Nordic Games on ilmoittanut tällä viikolla, että Ori and the Blind Forest olisi myynnissä kesällä vähittäiskaupoissa PC:lle ja Xbox Onelle.

Kun peli julkaistiin, ovat fanit pyytäneet sitä fyysisenä versiona. Toive on toteutunut ja siitä tullaankin julkaisemaan kaksi versiota. Standardi -painos kustantaa noin 20 euroa, kun taas Limited Edition -painos noin 30 euroa.

Standardi -versio

  • Premium -pakkaus
  • Pikaohjekirja
  • Peli DVD
  • A3 -juliste

Limited Edition -versio

  • Metalliboxi
  • Pikaohjekirja
  • Peli DVD
  • Soundtrack -levy
  • 2 postikorttia
  • 2 kaksipuolista A3 -julistetta

Ori and the Blind Forest: Definite Edition julkaistaan PC:lle ja Xbox Onelle 14. kesäkuuta.

null


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.