Kategoriat
Pelaaminen

Ori and the Blind Forest julkaistaan vähittäiskaupoissa

Moon Studiosin kehittämä ja Microsoft Studiosin julkaisema tasohyppelypeli, Ori and the Blind Forest, julkaistiin viime vuonna Xbox Onelle ja myöhemmin myös PC:lle. Nordic Games on ilmoittanut tällä viikolla, että Ori and the Blind Forest olisi myynnissä kesällä vähittäiskaupoissa PC:lle ja Xbox Onelle.

Kun peli julkaistiin, ovat fanit pyytäneet sitä fyysisenä versiona. Toive on toteutunut ja siitä tullaankin julkaisemaan kaksi versiota. Standardi -painos kustantaa noin 20 euroa, kun taas Limited Edition -painos noin 30 euroa.

Standardi -versio

  • Premium -pakkaus
  • Pikaohjekirja
  • Peli DVD
  • A3 -juliste

Limited Edition -versio

  • Metalliboxi
  • Pikaohjekirja
  • Peli DVD
  • Soundtrack -levy
  • 2 postikorttia
  • 2 kaksipuolista A3 -julistetta

Ori and the Blind Forest: Definite Edition julkaistaan PC:lle ja Xbox Onelle 14. kesäkuuta.

null

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.