Ultimate Ears tuo myyntiin UE ROLL 2 -matkakaiuttimen


0

Logitechin omistama Ultimate Ears tuo myyntiin UE ROLL 2 -matkakaiuttimen. Edeltäjäänsä verrattuna UE ROLL 2 soi yhtiön mukaan 15 prosenttia lujemmin ja langattoman käyttöetäisyyttä on kasvatettu 30 metriin. Painoa matkakaiuttimelle kertyy 340 grammaa.

Joustavan lenkin ansiosta UE ROLL 2 kulkee vaikka housujen vyöllä, repun remmissä tai polkupyörän rungossa.

UE ROLL 2 on myös täysin vesitiivis (IPX7-sertifioitu). UE ROLL 2 -matkakaiuttimen mukana toimitetaan myös irrotettava kelluke. Sen ansiosta UE ROLL 2 voi soittaa musiikkia vaikkapa uima-altaassa.

UE ROLL 2 toimii langattomasti Bluetooth- ja Bluetooth Smart -yhteyden kautta tablettilaitteiden, älypuhelinten ja tietokoneiden kanssa. Lisäksi kaiuttimessa on 3,5 millimetrin stereoliitäntä langallisille musiikkisoittimille. Mobiilisovelluksen avulla kaiuttimia voi kytkeä langattomasti kaksi yhteen, jolloin äänenvoimakkuus kasvaa entisestään.

UE ROLL 2 tulee saataville toukokuussa 99 euron suositushintaan viidellä eri värityksellä, jotka ovat Habanero, Tropiikki, Tulivuori, Ilmakehä ja Luumu.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.