Kauhupeli Agony julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle


0

Puolalainen Madmind Studio on ilmoittanut julkaisevansa ensimmäisen persoonan selviytymiskauhupeli Agonyn, joka julkaistaan ensi vuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Peli on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta intro traileri sekä muutamia kuvankaappauksia siitä löytyy.

Madmind Studio koostuu yhdeksästä henkilöstä, mukaan lukien alan konkareita, jotka ovat olleet muun muassa The Divisionin, The Witcher 3:n ja Sniper: Ghots Warrior 2:n kehityksessä mukana.

Pelin päähenkilö aloittaa matkansa syvyyksien helvetissä, ilman muistoja menneisyydestään. Erityiskykyinään ohjata ja manipuloida joitakin demoneja, jotka helpottavat pelaajaa selviytymään näissä ääriolosuhteissa ja pakenemaan helvetin syöväreistä. Tutkimalla peliympäristöään ja olemalla vuorovaikutuksessa muiden sielujen kanssa, tajuaa itse sankari, että on olemassa vain yksi ja ainut tapa paeta Helvetistä. Tämä edellyttää tapaamista mystisen, Punaisen Jumalattaren kanssa.

Lisätietoa ja kuvia löytyy Agonyn virallisilta verkkosivuilta.

null


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.