Payday-pelisarjan oikeudet siirtyivät Starbreezelle


0

Ruotsalaisstudio Starbreeze, joka tunnetaan muun muassa The Darkness ja Syndicate -peleistä, on hankkinut oikeudet 505 Gamesin Payday -pelisarjaan 30 miljoonalla dollarilla.

Starbreezellä on tästä lähtien täydet oikeudet jatkaa omissa nimissään jo julkaistun Payday 2:n työstämistä sekä kehittää pelille jatko-osia. Yhtiö uskoo saavansa summan takaisin ennen Payday 3:n ilmestymistä, mutta pelin julkaisupäivästä ei ole ollut mainintaa.

Payday 2 tulee saamaa lisää pelisisältöä seuraavien 18 kuukauden aikana.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.