Resident Evil 5 tulossa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle


0

Helmikuussa Capcom ilmoitti suunnitelmistaan julkaista päivitetty versio Resident Evil 4-, 5-, ja 6:sta, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Maaliskuussa julkaistiin päivitetty versio kuudennesta osasta. Resident Evil 5 on tulossa myyntiin 28. kesäkuuta PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Jokaisen pelin hinnaksi on annettu 20 euroa.

Päivitetyn Resident Evil 5:n ominaisuuksiin kuuluvat parannettu kuvanopeus ja 1080p resoluutio. Lisäksi kaikki aiemmat DLC:t, jotka sisältävät extra-jaksoja ’Lost in Nightmare’:sta ja ’Desperate Escape’:sta. Myös ’The Mercenaries United’ -modi sisältyy pakettiin ja kaikki hahmot ovat käytössä heti alusta alkaen.

Resident Evil 7 on kehitteillä ja näillä näkymin peli julkistettaisiin E3 -messuilla.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.