Panasonicilta uusi lujitettu Android-tabletti


0

Panasonic on julkistanut päivitetyn version lujitetusta 7 tuuman Android-tabletistaan. Uusi Toughpad FZ-B2mk2 on varustettu Android 6.0 -käyttöjärjestelmällä ja Intelin viimeisimmällä Atom x5-Z8550 -suorittimella (välimuisti 2 MB, Quad Core 1.44–2.4 GHz). Edeltäjänsä tapaan se on kevyt (540 g), ohut (18 mm) ja toimii ilman tuuletinta.

Räätälöitäviin ominaisuuksiin kuuluvat viivakoodinlukija, älykortinlukija sekä LAN- ja 4G-yhteydet. Uuden sukupolven laite sisältää myös USB 3.1 C -liitännän, jonka siirtonopeus on jopa 5 Gbps, sekä laitteidenvälistä tiedonsiirtoa tukevan USB On The Go -toiminnallisuuden.

Toughpad FZ-B2 tarjoaa käyttäjälleen jopa kahdeksan tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. FZ-B2 on varustettu Full HD -etukameralla ja kahdeksan megapikselin takakameralla. Se sisältää myös sisäänrakennetut suunnatut mikrofonit sekä videoneuvottelu- ja äänentunnistusohjelmistot.

Toughpad FZ-B2 kestää pudotuksen 150 cm korkeudelta, siinä on IP65-luokan pöly- ja kosteussuojaus ja se toimii eri lämpötiloissa kymmenestä pakkasasteesta aina 50 asteen kuumuuteen.

Toughpad FZ-B2 on yhteensopiva Toughpad-tuoteperheen Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivien laitteiden lisävarusteiden, kuten kuten akkujen, latureiden, telakointiasemien, autokiinnikkeiden ja käsihihnojen kanssa. Toughpad FZ-B2mk2 on saatavilla heinäkuussa 2016, veroton hinta alkaen noin 1 200 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.