Kategoriat
Tabletit

Panasonicilta uusi lujitettu Android-tabletti

Panasonic on julkistanut päivitetyn version lujitetusta 7 tuuman Android-tabletistaan. Uusi Toughpad FZ-B2mk2 on varustettu Android 6.0 -käyttöjärjestelmällä ja Intelin viimeisimmällä Atom x5-Z8550 -suorittimella (välimuisti 2 MB, Quad Core 1.44–2.4 GHz). Edeltäjänsä tapaan se on kevyt (540 g), ohut (18 mm) ja toimii ilman tuuletinta.

Räätälöitäviin ominaisuuksiin kuuluvat viivakoodinlukija, älykortinlukija sekä LAN- ja 4G-yhteydet. Uuden sukupolven laite sisältää myös USB 3.1 C -liitännän, jonka siirtonopeus on jopa 5 Gbps, sekä laitteidenvälistä tiedonsiirtoa tukevan USB On The Go -toiminnallisuuden.

Toughpad FZ-B2 tarjoaa käyttäjälleen jopa kahdeksan tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. FZ-B2 on varustettu Full HD -etukameralla ja kahdeksan megapikselin takakameralla. Se sisältää myös sisäänrakennetut suunnatut mikrofonit sekä videoneuvottelu- ja äänentunnistusohjelmistot.

Toughpad FZ-B2 kestää pudotuksen 150 cm korkeudelta, siinä on IP65-luokan pöly- ja kosteussuojaus ja se toimii eri lämpötiloissa kymmenestä pakkasasteesta aina 50 asteen kuumuuteen.

Toughpad FZ-B2 on yhteensopiva Toughpad-tuoteperheen Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivien laitteiden lisävarusteiden, kuten kuten akkujen, latureiden, telakointiasemien, autokiinnikkeiden ja käsihihnojen kanssa. Toughpad FZ-B2mk2 on saatavilla heinäkuussa 2016, veroton hinta alkaen noin 1 200 euroa.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.