EA poisti sukupuolirajoitukset The Sims 4:stä


0

Aiemmissa The Sims -peleissä (mukaan lukien viimeisin niistä) on ollut sukupuoliin liittyviä rajoituksia. Asialle on tullut vihdoin muutos, sillä Maxis on julkaissut The Sims 4 -päivityksen, joka poistaisi sukupuolirajoitukset hahmon luonnissa.

Uuden päivityksen ansiosta sukupuoli ei rajoita hahmon luonnissa, joka tarkoittaa sitä, että pelaajalla on vapaus luoda similleen haluamansa kroppa, kävelytyyli, puhe sekä asusteet. Yli 700 asustetta on nyt käytettävissä molemmille sukupuolille. Pelaaja pystyy vaikuttamaan siihen, mitkä simeistä pystyvät lisääntymään keidenkin kanssa ja jatkossa simin sukupuolen voi vaihtaa milloin tahansa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.