Samsung valmistelee kahta taitettavaa älypuhelinta


0

Jo aikaisemmin oli tiedossa, että elektroniikkajätti Samsung valmistelee yhtiön sisällä sisäisesti Project Valley -koodinimellä tunnettavaa taitettavaa älypuhelinta julkaistavaksi jossain vaiheessa ensi vuonna. Nyt, uusimpien raporttien ja huhujen mukaan yritys valmistelisikin peräti kahta tälläistä.

Tiedon mukaan toinen uutuuksista sisältää viisituumaisen näytön, joka kasvaa kaikkiaan kahdeksaan tuumaan kun taiteltava älypuhelin avataan.

Raportin mukaan vähintään yksi laitteista tullaan esittelemään ensi vuoden helmikuussa alkavassa Mobile World Congress -messutapahtumassa Barcelonassa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.