Microsoft virallisti seuraavan Xbox One -pelikonsolinsa


0

Kuukausien huhujen jälkeen Microsoft on esitellyt yhtiön seuraavan sukupolven pelikonsolinsa nimeltään Xbox One S. Uusi Xbox saapuu myyntiin elokuussa 299 dollarin aloitushintaan.

Yksi suurimmista eroista alkuperäisen Xbox One -peliknsolin ja esitellyn uutuuden välillä on 40 prosenttia pienempi koko sekä sisäänrakennettu virtalähde.

Xbox One S tukee 4K Ultra HD -videota (4K Ultra HD Bluray). Xbox One S -pelikonsoin ohjain on myös kokenut muutoksia paremman pidon takaamiseksi. Ohjain on Bluetooth-tuen ansiosta helppo parittaa Windows-tietokoneen kanssa.

Kahden teratavun versiolle hintaa kertyy 399 dollaria. 500 gigatavun ja yhden teratavun versioille hintaa puolestaan tulee 299 ja 349 dollaria. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.