Lenovolta uusia laitteita


0

Lenovo on julkistanut PHAB2-tuoteperheen, jonka PHAB2 Pro on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen Tango-älypuhelin, joka mahdollistaa lisätyn todellisuuden kokemuksen. Muita uutuuksia ovat kaksoiskameralla varustettu PHAB2 Plus sekä isonäyttöinen PHAB2.

Tango-teknologiaa käyttävä PHAB2 Pro -puhelin tuo lisätyn todellisuuden ja sovellukset, joita voidaan hyödyntää sekä opetus- että kotikäytössä kuin myös esimerkiksi täysin uudenlaisten museokokemusten muodossa. Tehon tarjoaa Qualcommin Snapdragon 652 -suoritin.

Valokuvaharrastajille suunnataan PHAB2 Plus -puhelin, joka sisältää kaksi 13 megapikselin kameraa. Näissä kummassakin on nopea tarkennus, f2.0-linssit ja Leican kameroista tunnettu Fujitsu Milbeaut -kuvasignaaliprosessori.

Kukkarolle edullisin on PHAB2, jka tarjoaa lisätyn todellisuuden tilan, jolla onnistuvat esimerkiksi kuva- ja videoyhdistelmät. Puhelimessa on lisäksi 6,4 tuuman HD-näyttö, nopeasti tarkentava 13 megapikselin kamera ja 32 Gt muistia, jota voi vielä laajentaa MikroSD-kortilla.

Syyskuussa maailmanlaajuisesti myyntiin saapuvien uutuusmallien hinnat ovat seuraavat: PHAB2 alkaen 199 euroa, PHAB2 Plus 299 euroa ja PHAB2 Pro 499 euroa. Tarkemmat tiedot saatavuudesta Suomessa ilmoitetaan myöhemmin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.