Titanfall 2 -peli julkaistaan 28. lokakuuta


0

Respawn Entertainment ja Electronic Arts ovat julkistaneet Titanfall 2 -pelin saapuvan kauppoihin maailmanlaajuisesti perjantaina 28. lokakuuta 2016 Xbox One ja Origin for PC -alustoille sekä ensimmäistä kertaa myös PlayStation 4 -konsolille.

Ensimmäisen persoonan räiskintäpeli nojaa Respawnin alkuperäisen Titanfall -pelin perusteisiin.

Titanfall 2 yksinpelikampanja on pelattavissa offlinessa ja antaa fanien astua Militia-kiväärimiehen saappaisiin, jonka tavoitteena on nousta eliittipilotiksi. Vihollislinjojen taakse jäänyt taistelija kohtaa ylivoimaiselta tuntuvia haasteita, joista selvitäkseen pelaajan tulee tiimiytyä veteraanititaanin kanssa tehtävässä, joita heidän ei koskaan pitänyt toteuttaa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.