Dishonored 2:n läpipeluuksi arvioitu noin 12-20 tuntia


0

Arkane Studiosin johtaja, Harvey Smith, on antanut jonkinlaisia viitteitä siitä kuinka monta tuntia marraskuussa julkaistavan Dishonored 2:n läpipeluuseen menisi aikaa.

Twitterissä häneltä kysyttiin kuinka paljon peliin kuluisi aikaa ja Smith vastasi siihen:”Jos useammille pelaajille aikaa kului 8-12 tuntia ensimmäisessä osassa, saattaisi 12-20 tuntia kulua Dishonored 2:n parissa.

Vuonna 2012 julkaistu Dishonored sai kritiikkiä suurimmaksi osaksi läpipeluun kestosta, joka olikin reilusti vain alle 10 tuntia. Ilmeisesti Arkane Studios on ottanut asian huomioon ja kehittänyt tulevasta julkaisusta tuplasti pidempikestoisemman ensimmäiseen Dishonorediin verrattuna.

Bethesda julkaisee Dishonored 2:n PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 11. marraskuuta.

https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlNFtACeifcU&has_verified=1


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.