Samsung toimittaa kaksoiskamerat Xiaomin, LeEcon ja Oppon tuleviin huippupuhelimiin


0

Etelä-korealainen Samsung toimittaa ensi kuusta alkaen viimeisimpien tietojen mukaan kaksoiskamerat Xiaomin, LeEcon ja Oppon tuleviin älypuhelinmalleihin.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia, jonka mukaan saattaa vaikuttaa omituiselta, että yhtiö toimittaa kaksoiskamerat kilpaileville älypuhelinvalmistajille ennen kuin yhtiö itse esittelee sellaisella varustetun älypuhelimen.

Samsungin tulevan sukupolven Galaxy S8 tulee huhujen mukaaan kuitenkin tälläisen sisältämään. Tämän lisäksi, sen kerrotaan sisältävän 4k-näyttöpaneelin sekä Snapdragon 830 -järjestelmäpiirin. Muiden raporttien mukaan, saattaa olla mahdollista, että myös tuleva Galaxy Note 7 sisältäisi kaksoiskameran takapuolella.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.