Windows 10:n mobiiliversion päivitystahti hidastuu


0

Markkinatutkimusyhtiö AdDuplexin viimeisimmän raportin mukaan viimeisen kuukauden aikana päivitystahti ohjelmistojätti Microsoftin viimeisimmän sukupolven Windows 10 Mobile -mobiilikäyttöjärjestelmään osoitti laantumisen merkkejä. Windows Phone 8.1 säilyttää näin ollen suurimman siivun Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmien markkinoista 78,8 prosentin asennuskantansa turvin.

Windows 10 Mobile on onnistunut kasvattamaan osuutensa asennukannasta 10,9 prosenttiin. Windows Phone 8.0 puolestaan löytyy 7,4 prosentista laitteita. Yllättävää kyllä, 2,9 prosenttia laitteista löytyy asennettuna Windows Phone 7 -versio.

AdDuplexin arvioiden mukaan Windows 10 Mobile -version ei odoteta lähikuukausina kasvattavan osuuttaan kovinkaan merkittävästi. Suurimpana syynä tutkimusyhtiö pitä sitä että se uskoo suurimman osan uusimman version mobiilikäyttöjärjestelmän haluavista jo päivittäneen siihen. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.