Instagram saa automaattisen käännöstoiminnon


0

Instagram ilmoitti hiljattain, että kuvanjakopalvelulla on maailmanlaajuisesti 500 miljoonaa käyttäjää, joista 300 miljoonaa käyttää palvelua päivittäin. Instagramin julkaisemien tietojen mukaan palvelun avulla jaetaan 95 miljooonaa kuvaa ja videota päivittäin.

Sosiaalisen verkkopalvelu Instagramin kehittäjien viimeisin tuleva lisäys tulee olemaan automaattiset käännökset. Heinäkuun aikana tarinavirtoihin ja käyttäjien profiileihin tulee ilmestymään painike, jonka avulla tekstin voi kääntää toiselle kielelle.

Instagram tulee lisäksi automaattisesti kääntämään videoiden ja valokuvien kuvaukset sekä niille annetut kommentit. Vähemmän yllättäen, ominaisuus tulee saataville vain valikoiduilla kielillä. Alkuun ominaisuus tukee 24 kieltää, mutta Instagram tulee lähitulevaisuudessa lisäämään uusia kieliä mukaan.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia, jonka mukaan automaattiset kääännökset ovat tervetulleita sillä 80 prosenttia palvelun käyttäjistä asuu Yhdysvaltain ulkopuolella.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.