Quaken julkaisusta jo 20 vuotta


0

Monien rakastama Quake-ammuntapeli on saavuttanut maineikkaan 20 vuoden iän. Tätä juhlistamaan on julkaistu kokonaan uutta sisältöä.

Linkin takaa ladattava pakattu tiedosto pitää purkaa kansioon nimeltään dopa suoraan pelin kansion alle. Uuden sisällön pelaamiseksi käyttäjän pitää aloittaa uusi yksinpeli ja ajaa käynnistettävä tiedosto dopa-kansiosta, kertoo aiheesta muun muassa uutisoinut ulkomainen verkkolehti Engadget.

Quake on id Softwaren vuonna 1996 julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Quake oli Descentin ohella ensimmäisiä ensimmäisen persoonan ammuntapelejä, joissa maailma koostui lähes täysin kolmiulotteisista objekteista, toisin kuin sen edeltäjissä, jotka käyttivät 2D-spriteja hahmojen ja muiden objektien luomiseen.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.