HTC:n uutuuspuhelimen tekniset yksityiskohdat julki


0

Taiwanilaisen HTC:n kerrottiin aikaisemmin tänä vuonna valmistelevan Googlelle kahta Nexus-älypuhelinta koodinimiltään Marlin ja Sailfish. Uusimpien tietojen mukaan Sailfish sisältäisi viiden tuuman 1080p-näytön, neliytimisen kahden gigahertsin 64-bittisen suorittimen, neljä gigatavua käyttömuistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 2770 mAh akun sekä lisäksi 12 megapikselin takakameran ja 8 megapikselin etukameran selfie-valokuvia varten.

Edellä mainittujen lisäksi se sisältää USB-C-liittimen ja sormenjälkitunnistimen. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge. Vaikuttaa siltä, että Sailfish tulee olemaan keskiluokan malli. Marlin puolestaan tulisi olemaan tuleva huippupuhelin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.