Apple valmistelee uutta Thunderbolt-näyttöä integroidulla näytönohjaimella


0

Tietokonejätti Applen raportoitiin juuri lopettaneen Thunderbolt-näyttöjen tuotanto. Nyt viimeisimpien tietojen mukaan yhtiön kerrotaan valmistelevan seuraavan sukupolven näyttöä, joka Thunderbolt-liitännän lisäksi sisältäisi integroidun näytönohjaimen.

Tällä tavoin näyttö toimii myös MacBook-kannettavien kanssa joiden oma näytönohjain ei riittäisi näyttöä pyörittämään. Uutuuden hinta-arvioksi kerrotaan 999 Yhdysvaltain dollaria. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Nextpowerup.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.