Windows 10 -päivitys tuhosi koneen – nainen haastoi Microsoftin oikeuteen ja sai kymppitonnin korvaukset


0

Yhdysvaltalaisnainen haastoi Microsoftin oikeuteen, kun hänen työkoneensa oli yrittänyt itsestään päivittyä Windows kymppiin, mutta päivitys epäonnistui. Tämän myötä tietokone hidastuikin huomattavasti ja teki siitä käyttökelvottoman.

”En ole koskaan kuullutkaan Windows 10:stä”, Teri Goldstein kertoi The Seattle Timesille. ”Kukaan ei koskaan kysynyt, haluanko päivittää”.

Nainen voitti oikeudenkäynnin viime kuussa ja sai 10 tuhannen dollarin korvaukset, mikä kattoi hänen matkatoimistoyrityksensä tulomenetykset sekä uuden koneen hinnan.

Microsoft teki päätöksestä valituksen, mutta loppujen lopuksi päätti kuitenkin perääntyä. Yhtiön edustaja kertoi The Seattle Timesille, että Microsoft kiistää tehneensä mitään väärää ja sanoi perääntyvänsä vain välttääkseen oikeudenkäyntikulut.

On mahdollista, että tämä oikeuden päätös avaisi lisää oikeusjuttuja. Kovinkaan moni ei ole ollut tyytyväinen siihen, että heidän koneensa ovat päivittyneet itsestään Windows 10 -versioon ilman erillistä hyväksyntää.

Mikäli päivitys Windows 10 -versioon kuitenkin kiinnostaa, se on ladattavissa vielä kuukauden ajan ilmaiseksi. Tämän jälkeen se muuttuu maksulliseksi ja kustantaa noin 120 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.