Apple aikoo avata kivijalkamyymälän Etelä-Koreassa suoraan Samsungin pääkonttorin viereen


0

Etelä-korealaisesta elektriniikkayhtiö Samsungista on kehkeytynyt elektroniikkajätti Applen suurin kilpailija mobiilimarkkinoilla. Kumpikaan yhtiöistä ei luonnollisesti aio perääntyä tuottavilta markkinoilta.

Hiljattain julkaistujen tietojen mukaan Apple suunnitteleekin ensimäisen kivijalkamyymälänsä avaamista Samsungin kotimaassa Etelä-koreassa. Yksi harkituista kohteista on suoraan kadun toisella puolella Samsungin virallisesta pääkonttorista.

Etelä-korean älypuhelinmarkkinoiden hallinnasta tällä hetkellä vastaavat Samsung ja LG. Yhtiöiden osuus maan älypuhelinmarkkinoista onkin kaikkiaan 80 prosenttia. Applelle ja muille yrittäjille jää siis loput 20 prosenttia markkinoista.

Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa koska Apple aikoo kivijalkamyymälänsä avata, mutta ennusteiden mukaan se saattaisi tapahtua jo ennen kuluvan vuoden loppua.

Jää nähtäväksi aikooko Apple todella avata uuden myymälänsä suoraan pahimman kilpailijansa kotioven vieressä, mutta se lienee kuitenkin jo selvää, että Apple ottaa Samsungin ja sen tarjoamat tuotteet vakavana uhkana. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.

@Juttua päivitetty 26.09.216 – 19:07: Virheellinen maininta Galaxy S7 -älypuhelimen paremmasta myynnistä iPhone 7 -malliin verrattuna poistettu. 


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.