Panasonicin lujitetut Toughbookit viettävät 20-vuotisjuhlaa


0

Panasonicin lujitetut laitteet täyttivät 26. syyskuuta 20 vuotta. Toughbookien historia ulottuu kaikkiaan liki 30 vuoden taakse, vuoteen 1987, jolloin Panasonic ryhtyi valmistamaan kannettavia tietokoneita.

Yhtiön huomatessa, että markkinat kaipaavat lujitettuja laitteita ammattilaiskäyttöön, yhtiö perusti Japanin Kobeen oman tehtaan tällaisten laitteiden valmistusta varten.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin tutkimusyhtiö VDC Researchin uusimman analyysin mukaan yhtiön Toughbook- ja Toughpad-laitteita myytiin viime vuonna enemmän kuin muita lujitettuja kannettavia ja tabletteja yhteensä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.