Watch Dogs 2 esittelee San Franciscon hakkerit


0

bisoft julkisti esittelyvideon Watch Dogs 2 -toimintapelin päähenkilöistä. Video pureutuu San Franciscon ja sen lähiympäristön valvontaan, josta vastaa ctOS-tietokonejärjestelmä. Tästä vastuussa olevalla Blume-yhtiöillä ei kuitenkaan ole hyvät ja puhtaat tarkoitusperät.

Pelin esittelyvideo luo silmäyksen sekä pelin anarkistisiin hakkerihahmoihin että Blumen taustalla olevaan johtajaan. Samalla video esittelee katsojilleen pelin räjähtävää toimintaa ja antaa esimakua Watch Dogs 2:n hakkeritodellisuudesta.

Watch Dogs 2 tulee myyntiin 15. marraskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön. Pelin ikäraja on PEGI 18.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.