Sharp saattaa olla yksi Applen seuraavan sukupolven älypuhelimen näyttöpaneelitoimittajista


0

Tietotekniikkajätti Apple käy huhujen mukaan parhaillaan neuvotteluita näyttövalmistaja Sharpin kanssa OLED-paneelien toimittamisesta seuraavan sukupolven iPhone -älypuhelimiin. On toki aikaista keskustella vielä tulevan sukupolven iPhone 8 -älypuhelimesta sen tarkemmin, mutta voidaan toki melko varmasti olettaa sen saapuvan OLED-näyttöpaneelilla varustettuna.

Huhun mukaan Apple yrittää parhaansa mukaan kasvattaa mahdollisten OLED-näyttöpaneelivalmistajen määrää, jotta se saisi mahdollisimman tasaisesti näyttöpaneeleita iPhone-puhelimiensa kysyntään vastatakseen. Toistaiseksi ainoa Applen tuote, jossa OLED-näyttöpaneeleita käytetään on yhtiön Apple Watch -älykello.

Sharp on hiljattain ilmoittanut 566 miljoonan dollarin investoinneista OLED-tuotantolaitoksiin ja alkaa tuottamaan niitä jo piankin. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.