DJI Mavic Pro -nelikopteri 27 minuutin enimmäislentoajalla


0

DJI Mavic Pro on 27 minuutin enimmäislentoajalla varustettu nelikopteri, joka on suunniteltu otettavaksi mukaan kaikkialle. Kokoontaitettava rakenne tekee kopterista vain vesipullon kokoisen (8,3 x 8,3 x 19,8 cm).

DJI Mavic Pro sisältää viisi kuvasensoria ja ultraäänisensorit. Niiden avulla kopteri kykenee havainnoimaan ympäristöään ja väistämään esteitä automaattisesti. Sen huippunopeus kilpalentotilassa on yhtiön mukaan jopa 65 kilometriä tunnissa.

Kopterin toimintoja voi ohjata omalla ohjaimella yhdessä älypuhelimen kanssa tai pelkällä älypuhelimella. DJI Mavic Pro voi seurata kohdetta takaapäin tai lentää kohteen edellä. Se voi myös lentää kohteen vieressä tai kiertää kohdetta ympäri. Kohteen voi lisäksi lukita kameran ruutuun kopterin lentäessä eri suuntiin. Älypuhelimen videokuvaa koskettamalla voi kopterin ohjata haluttuun kohteeseen.

Kopteri kykenee myös ottamaan kohteesta kuvan itsenäisesti käsimerkkien ohjaamana

DJI Mavic Pro tulee saataville lokakuun puolivälissä 1 199 euron suositushintaan. Lisäksi marraskuussa tulee myyntiin DJI Mavic Pro Fly More Combo 1 499 euron kuluttajahintaan. Se sisältää kopterin lisäksi kaksi lisäakkua, vararoottorit, lataustelineen, autolaturin ja olkalaukun.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.