Samsung uskoo vahvasti Gear S3 -älykellonsa markkinamenestykseen


0

Elektroniikkajätti Samsung esitteli uuden Gear S3 -älykellonsa maailmalle hiljattain pidetyssä IFA-tapahtumassa, mutta toistaiseksi sitä ei ole vielä myynnissä nähty. Tämä tulee kuitenkin muuttumaan piakkoin, sillä yhtiön uutuus tulee saataville seuraavan uukauden sisään.

Gear S3 -älykello tulee nimittäin saataville kuluvan kuukauden lopulla. Maailmalta kantautuvien huhujen mukaan Samsung olisi hyvinkin luottavainen uuden älykellonsa markkinamenestyksen suhteen.

Samsung onkin tiettävästi nostanut älykellonsa myyntiennustetta 60 prosentilla viime vuoden älykello -ja aktiivisuurannekemyyntiinsä verrattuna. Tämä tarkoittaa, sitä että yhtiö odottaa myyvänsä kaikkiaan viisi miljoonaa Gear S3 -älykelloa. Aikavälistä ei kuitenkaan ole tietoa. Vertailun vuoksi todettakoon, että viime vuonna Samsung myi kaikkiaan 3,1 miljoonaa puettavaa laitetta.

Gear S3 -älykellosta tulee myyntiin kaksi eri versiota – Classic ja Frontier, jälkimmäinen sisältää sisänrakennetun 4G LTE -tuen. Aiheesta uutisoi muuun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.