Dized-älylaitesovellus julkaistaan lokakuussa 2016


0

Vuodesta 2014 kehityksessä ollut Dized-sovelluksen ensimmäinen versio julkaistaan tässä kuussa Saksassa järjestettävillä Spiel-messuilla. Dized on interaktiivinen lautapelin opetteluun tehty sovellus ja se on ladattavissa ilmaiseksi iOS sekä Android laitteille. Se sisältää tutoriaalin kotimaiseen Race to the North Pole peliin, muiden ohjeistuksien ollessa jo kehityksessä.

Dized tarjoaa myös muita mahdollisuuksia lautapelikokemuksen parantamiseen, esimerkiksi sääntöhakuja, valmistelutyökaluja, kysymys ja vastaus -palstoja sekä digitaalisia lisäsisältöjä kuten pakanrakennustyökaluja. Tällä hetkellä tutoriaalit ja lisäsisällöt rakennetaan talon sisällä.

Tutoriaalit ovat suunniteltu myös helposti käännettäviksi muille kielille. Ensimmäinen ohjeistus Race to the North Pole -peliin julkaistaan englanniksi ja saksaksi, suomenkielisen version seuratessa loppuvuodesta.

Nyt julkaistava sovellus on vielä kehitysvaiheessa ja Dized julkaistaankin virallisesti ensi vuonna iOS sekä Android alustoille. Tällä välin tutoriaalien määrää kasvatetaan järjestelmään, yrittäen korostaa mahdollisimman monia eri tyylisiä pelejä. Näin voidaan havainnollistaa Dizedin monipuolisuutta pelien opettamiseen.

Dizedin kehittäjänä toimii kotimainen Playmore Games. Tuote esitellään yhdellä maailman suurimmista lautapelimessuista Spielissä lokakuussa. Dized on kokeiltavissa Race to the North Polen toisen painoksen ohessa osastolla 2-D129.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.