Steve Wozniak: Vain harva käytti iPhonen kuulokeliitäntää


0

Tietotekniikkajätti Applen mukaan kuulokeliitännän poistaminen iPhone 7 -älypuhelimesta osoitti rohkeutta. Lisäksi, yhtiö halusi lisää tilaa puhelimen sisällä muuhun käyttötarkoitukseen.

Applen perustajiin lukeutuvan Steve Wozniakin kertoman mukaan tämä ei kuitenkaan ole koko totuus. Hänen mukaansa Apple päätti hankkiutua liitännästä eroon koska ainoastaan harva oikeasti käytti sitä. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.