Seuraavan sukupolven iPadit esitellään ensi maaliskuussa


0

Teknologiajätti Applen kerrotaan esittelevän seuraavan sukupolven iPad-taulutietokoneensa ensi vuoden maaliskuussa. Raporttien mukaan Apple esittelee tuolloin kaikkiaan kolme uutta tabletti-mallia.

Mukana ovat päivitetyt 9,7 ja 12,9 tuuman versiot sekä uusi 10,9 tuuman malli ilman reunuksia. Uutuuksista ei vielä tähän mennessä tidetä paljoakaan, mutta kertoman mukaan yhtiön 10,9 tuumainen malli olisi fyysisiltä mitoiltaan samaa kokoa 9,7 tuumaisen iPad Pron kanssa.

Lisäksi, kerrotaan että kaikki uudet mallit tulevat sisältämään 3,5 millin kuulokeliitännän. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.