10,5 tuuman iPadin tuotanto alkaa joulukuussa


0

Elokuussa maailmalla esitettyjen huhujen mukaan tietokonejätti Apple aikoisi tuoda ensi vuonna markkinoille 10,5 tuumaisen iPad-tabletin. Nyt huhupuheet ovat saaneet lisää uskottavuutta, sillä uusimman tiedon mukaan Taiwanilainen alihankkkija olisi vahvistanut julkaisun.

Tuotanto on määrä aloittaa joulukuussa ja arvioiden mukaan tuotteen julkistus tapahtuu ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Tabletin kehitystyön takana kerrotaan olevan kyseisen kokoluokan suosio yrityselämässä ja koulumaailmassa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkmainen verkkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.