Samsung Galaxy S8 sisältää kahdeksan gigatavua käyttömuistia, yhtiö saattaa luopua Note-mallistosta


0

Raporttien mukaan elektroniikkajätti Samsung valmistelee parhaillaan kahden Galaxy S8 -älypuhelinmallin julkaisua ensi vuoden kuluttajamarkkinoille. Ensimmäinen malleista sisältää tiedon mukaan viiden tuuman näyttöpaneelin, kun toinen malleista pulestaan olisi varustettu kuuden tuuman näyttöpaneelilla. Mallien ainoaksi eroksi povataan näyttöpaneelin kokoa.\n\nViimeisimmän raportin mukaan uuden Galaxy S8 -älypuhelimen sisuksista löytyy Exynos 8895 tai Snapdragon 835 -järjestelmäpiiirin lisäksi kahdeksan gigatavua käyttömuistia. Yhtiö aikoo käyttää omia muistejaan, jotka tuotetaan kymmenen nanometrin valmistustekniikalla.\n\nEdellä mainittujen teknisten tietojen lisäksi älypuhelimesta löytyy sisäistä tallennustilaa maksimissaan aina 256 gigatavuun asti sekä Android 7.0 -mobiilikäyttöjärjestelmä (Nougat) ja mahdollisesti kahden takakameran konfiguraatio suuremman näyttöpaneelin sisältävästä mallista.\n\nTietojen mukaan saattaa olla lisäksi mahdollista, että yhtiö lisi luopumassa nykyisestä Note-mallistostaan. Yhtenä suurimmista syistä päätökseen pidetään Note 7 -älypuhelinmalllin tuomaa negatiivista julkisuutta, mutta mitä ilmeisimmin suurin syy päätöksen taustalla on S -ja Note -sarjojen mallien yhtenäisyyksiin. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.