LG esitteli huippuohuen W7-OLED-television


0

Elektroniikkavalmistaja LG on esitellyt toistaiseksi ohuimman televisionsa LG OLED W7-mallin, josta on saatavilla 65 ja 77 tuuman versiot. W7 on niin ohut, että se kiinnitetään seinään magneeteilla ruuvien ollessa liian paksuja.

Kaikki muu tuotteen elektroniikka on asennettu erilliseen alustalaitteeseen, joka on yhdistetty kuvapaneeliin ohuella ja huomaamattomalla kaapelilla. 65-tuumainen malli painaa 1,9 kilogrammaa.

Yhteydet muihin laitteisiin muodostetaan alustalaitteen kautta. Alustassa on lisäksi ylöspäin suunnatut kaiuttimet ja Dolby Atmos -teknologia.

65-tuumaisen mallin OLED-paneeli on vain 2,57 millimetriä paksu, joten television ja seinän väliin ei jää rakoa.

Lisäksi niissä on Dolby Vision -kuvateknologia ja Dolby Atmos -äänentoisto, molempia HDR-formaatteja tukeva Active HDR -ominaisuus sekä valmius tukea Advanced HDR by Technicolor -teknologiaa. HDR (High Dynamic Range) lisää yksityiskohtien runsautta ruudun tummilla ja kirkkailla alueilla.

Uuden OLED-sukupolven paneelit ovat yhtiön mukaan lisäksi 25 prosenttia kirkkaampia. Myös pelaajat on otettu huomioon, sillä OLED-televisiot on optimoitu pelaamista varten ja niiden vasteaika on vain 21 millisekuntia.

Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan yhtiön mukaan lähempänä lanseerausajankohtaa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.