11-vuotinen taival


0

15.1.2017 tulee tasan yksitoista vuotta siitä, kun julkaisimme ensimmäisen uutisen tällä sivustolla. Sivusto siis täyttää tänään jo yhteensä kunnioitettavat yksitoista vuotta. Viimeisten vuosien aikana sivusto onkin kasvanut alkuaikoihin verrattuna suunnattomiin mittasuhteisiin alun kommelluksien ja erilaisten kokeilujen myötä.

Haluamme samalla kiittää uskollisia lukijoitamme, jotka omalta osaltaan ovat auttaneet jaksamaan sivuston tekemisen parissa. Toivottavasti jaksatte parissamme ainakin vielä toiset 11 vuotta.

Muistathan, että Mato löytyy myös facebookista. Aikaisemman Facebook-ryhmän korvaajaksi olemme avanneet julkisen facebook-sivun. Liity mukaan madon facebook-yhteisöön tykkäämällä sivustamme. Madon sisältö päivittyy myös Twitteriin. Voit seurata meitä Twitterin kautta osoitteessa http://twitter.com/matotweet.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.