Kategoriat
Puhelimet

HTC julkisti kaksi uuden U-sarjan älypuhelinta

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on julkistanut kaksi uutta U-sarjan kaksi älypuhelinta – HTC U Playn ja HTC U Ultran. Puhelimien etu- ja takapinnat koostuvat kaareutuvasta 3D-lasista, joka ympäröi alumiinirungon luoden siirtymän lasista metalliin.

HTC U Ultrassa on 4 suuntaamatonta mikrofonia, jotka tunnistavat äänen myös valmiustilassa. Käyttäjä voi yhdellä sanalla lukita puhelimen, vastata puheluihin, lähettää viestejä ja aloittaa navigoinnin ilman näppäilyä.

Ultra- ja Play-puhelimissa on uusi HTC Sense Companion – henkilökohtainen avustaja, joka oppii tavastasi käyttää älypuhelinta. Jos säätiedotus lupaa tuulta ja tuiskua, apuri kehottaa laittamaan lämmintä päälle ja lähtemään vähän aikaisemmin töihin. Työmatkan lähestyessä se voi kehottaa lataamaan akun täyteen, ja lomamatkalla se saattaa suositella hyviä ravintoloita.

HTC U Ultran yläosassa on lisäksi erillinen pienoisnäyttö tärkeitä ilmoituksia varten. Voit pyhittää 5,7-tuumaisen päänäytön haluamiisi tarkoituksiin ja käyttää pienoisnäyttöä esimerkiksi siirtyäksesi suoraan yhteystietoihin ja suosikkisovelluksiin.

HTC U Ultra sisältää 5,7 tuuman Quad HD -näytöön 2 560×1440 pikselin resoluutilla ja Gorilla Glass 5 -lasillla. Lisäksi puhelimessa on 2,05 tuuman ja 160×1040 pikselin pienoisnäyttö ilmoituksia varten. HTC U Pla -mallissa puolestaa on 5,2 tuuman Full HD -näyttö 1920×1080 pikselin resoluutiolla ja Gorilla Glass 3 -lasilla.

Ultrassa on myös 12 megapikselin UltraPixel 2 -pääkamera, jossa optinen kuvanvakain ja laser-automaattitarkennus sekä 16 megapikselin etukamera, jossa on 4 megapikselin UltraPixel Plus -ominaisuus. Playssä taasen 16 megapikselin pääkamera, jossa optinen kuvanvakain sekä 16 megapikselin etukamera, jossa on 4 megapikselin UltraPixel-ominaisuus.

Molemmissa malleissa on Android 7.0 -käyttöjärjestelmä ja HTC Sense -käyttöliittymä. Ultran fyysiset mitat ovat 162,41×79,79×3,6–7,99 millimetriä. Painoa mallilla on 170 grammaa.

Playn fyysiset mitat ovat 145,99×72,9×3,5–7,99 millimetriä. Painoa mallille kertyy 145 grammaa.

HTC U Ultra ja U Play tulevat myyntiin ”brilliant black” -värisenä vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen loppupuolella. Ohjevähittäishinnat ovat 799 ja 499 euroa. Puhelimet tulevat myyntiin myös HTC:n verkkokauppaan, jossa on tarjolla lisää värivaihtoehtoja.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.