PC-tietokoneiden myynti takkuaa nyt viidettä perättäistä vuotta


0

PC-laitteiden myynti on ollut laskussa nyt viisi perättäistä vuotta. Viime vuonna PC-tietokoneita toimitettiin maailmanlaajuisesti 260-270 miljoonaa kappaletta, kertovat markkinatutkimusyhtiöt Gartner ja IDC.

Gartnerin uskomuksen mukaan PC-tietokoneiden tehokäyttäjät eivät ole tarpeeksi suuri asiakaryhmä kasvattamaan Pc-tietokoneiden kokonaismyyntiä. IDC puolestaan uskoo, että PC-tietokoneiden markkinat ovat tasoittumassa.

Suurimmat PC-tietokonevalmistajat, kuten Lenovo, HP ja Dell toivovat ettei PC-tietokoneiden myynti lähtisi enää jyrkkään laskuun. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge, jonka toimittajan mukaan PC-tietokoneiden markkinat ovatkin edelleen hiljalleen hiipumassa eikä usko että markkinoilla tultaisiin näkemään äkillistä kuoliniskua PC-tietokoneiden markkinoiden tyrehtyessä kokonaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.