Android Wear 2.0 julkaistaan ensi kuussa


0

Teknologiajätti Googlen seuraavan sukupolven Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmäversio tullaan julkaisemaan kuluvan vuoden helmikuussa eli jo muutaman viikon kuluessa. Tarkka päivämäärä ei vielä ole tiedossa, mutta yhtiö on jo aloittanut kehittäjille tuleva julkaisun tiedottamisen, jotta ne ehtivät valmistella sovelluksensa.

Viime vuoden syyskuussa Google alunperin ilmoitti viivästyttävänsä seuraavan sukupolven Android Wear -käyttöjärjestelmäversionsa julkaisua vuodelle 2017 kehitystyössä ilmenneiden ongelmien korjaamiseksi.

Uuden käyttöjärjestelmäversion lisäksi yhtiön on jo pitkään huhuttu työskentelevän kahden uuden älykellon parissa vielä toistaiseksi julkaisemattoman laitteistokumppanin kanssa. uutuuksia ei tiedon mukaan tulla julkaisemaan Googlen Pixel-brändin alla. Sen sijaan ne julkaistaisiin laitteistokumppanin nimellä varustettuna. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Android Police.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.