Teknologiajättien sovelluskauppojen myynti kasvussa


0

Teknologiajätti Applen sovelluskauppa tuotti viime vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä 5,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria mikä on kasvua 60 prosenttia vuotta aikaisempaan. Teknologiayhtiö Googlen sovelluskauppa puolestaan kasvatti tulostaan 82 prosenttia samalla ajanjaksolla.

Tästä huolimatta sen tulos jäi 3,3 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Yhtiöiden yhteenlaskettu tulos oli 8,7 miljardia dollaria, mikä on 67 prosenttia enemmän edellisvuoden samaan ajanjaksoon nähden.

Sovelluksia asennettiin arviolta noin 19,2 miljardia kertaa viime vuoden viimeisellä neljänneksellä. Tämä on 17 prosenttia enemmän vuoden 2015 samaan ajanjaksoon verrattuna. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.