LG:n uutuus vuotokuvassa


0

Ensi kuun Mobile World Congress -mobiilitapahtumassa Barcenossa ei näillä näkymin tulla elektroniikkajätti Samsungin seuraavan sukupolven Galaxy S8 -lippulaivapuhelinta näkemään, mutta esimerkiksi LG:n uusi G6-uutuus tullaan näkemään.

Viimeisimpien kuvavuotojen mukaan LG:n uutuus tulee käsittämään hyvin ohuet näytön reunat sekä metallisen kehyksen. SIM-korttipaikan sijanti tulee olemaan älypuhelimen oikeassa yläreunassa.

LG G6 ei nykytietojen mukaan tule sisältämään sirusuunnittelija Qualcommin Snapdragon 835 -suoritinta, vaan sisältää Snapdragon 821 -suorittimen

Käyttöjärjestelmänä LG G6:ssa tulee olemaan Android 7.0 (Nougat). 5,7 tuumaisen Quad HD -näyttöpaneelin (2560×1440) lisäksi se sisältää 3,5 millimetrin kuulokeliitännän sekä USB Type-C -liitännän. Akku ei valitettavasti ole vaihdettavissa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.