Toshiba eriyttää muistituotannon omaksi yhtiökseen


0

Toshiba on kuluneen viikon lopulla ilmoittanut aikomuksestaan eriyttää muistibisneksensä omaksi yhtiökseen. Eriyttäminen on määrä saattaa loppuun kuluvan vuoden maaliskuun loppuun mennessä.

Julkaistujen tietojen mukaan Toshiba aikoo lisäksi luopua 20 prosentin osuudesta muistibisneksistään noin 1,77-2,65 miljardin Yhdysvaltain dollarin hinnalla. Yhtiö aikoo hakea päätökselle osakkeenomistajiensa hyväksynnän maaliskuun loppupuolella. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.