Applen älypuhelimia aletaan huhtikuussa valmistaa Intiassa


0

Teknologiayhtiö Appplen Taiwanilainen alihankkija ODM Wistron alkaa koota yhtiön älypuhelimia Intiassa. Kokoamistyön on tarkoitus alkaa huhtikuussa Bangaloren kaupungissa. Tämän myötä on mahdollista, että yhtiön tulevat iPhone 8 -älypuhelimet kootaan Intiassa.

Viimeisten kuukausien aikana Apple on tietojen mukaan käynyt keskusteluja Intian viranomaisten kanssa. Keskustelujen tarkoituksena on varmistaa yhtiölle 15 vuoden vapautus veroista. Tietojen mukaan keskustelut eivät ole vielä johtaneet Applen toivomaan lopputulokseen. Mikäli Apple saa tahtonsa läpi, saattaa se vaikuttaa yhä useamman valmistajan halukkuuteen siirtää tuotantoaan maahan.

Tim Cookin mukaan Apple keskustelee parhaillaan useista eri asioista, kuten kivijalkaliikkeiden avaamisesta maaahan. Yhtiö aikookin tosissaan panostaa Intian markkinoillle. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.