Samsungin uudessa keskiluokan älypuhelimessa MediaTekin järjestelmäpiiri


0

Etelä-korealaisen elektroniikkajätti Samsungin huippuluokan älypuhelinmalleista löytyy totutusti korkeamman suorituskyvyn omaava Snapdragon tai Exynos -järjestelmäpiiri. Keskiluokan laitteille yhtiö puolestaan sisällyttää alemman suorituskyvyn omaavan SnapDragon-piirin, mutta tietojen mukaan Samsung on kiinnostunut myös MediaTekin piireistä ja saattaakin sisällyttää sellaisen tulevaan 5,7 tuumaisen keskiluokan älypuhelimeensa.

Tarkemmin sanottuna yhtiötä näyttää kiinnostavan MediaTekin neliytiminen MT6757-piiri, joka on asetettu toimimaan 2,3 gigahertsin kellotaajuudella. Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan se saattaakin sisältyä Samsungin tänä vuonna kuluttajamarkkinoille julkaistavaan keskiluokan älypuhelinmalliin, jossa muun muassa 5,7 tuuman 1080p-näyttö, kolme gigatavua käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 12 megapikselin etu -ja takakamerat sekä Googlen Android 7.0 -käyttöjärjestelmäversio (Nougat). Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.