Sonyn puhelinmyynti tippui viime vuosineljänneksellä 33 prosenttia edellisvuoden samaan ajanjaksoon verrattuna


0

Elektroniikkajätti Sony on julkistanut viime vuoden viimeisen vuuosineljänneksen tuloksensa. Japanilaisen valmistajan älypuhelinmyynti tippui tilastojen mukaaan 33 prosenttia edellisen vuoden samaan ajanjaksoon verrattuna.

Tilastojen mukaan yhtiö toimitti ajanjaksolla kaikkiaan 5,1 miljoonaa Xperia-älypuhelinta.  Yhtiön mobiiliosaston tulos tipahti tämän seurauksena 35 prosenttia. Syyksi yhtiö ilmoittaa odotettua pienemmän kysynnän Eurooopan markkinoilla. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.