Uusi iPhone tuotantoon odotettua aikaisemmin


0

Alan lähteiden mukaan Applen uuden sukupolven iPhone-älypuhelimen komponenttitoimittajat alkavat toimittaa osia odotettua aikaisemmin. Apple on tiedon mukaan pyytänyt piiri -ja komponenttivalmistajia aloittamaan esituotannon sekä kasvattamaan inventaarioitaan.

Komponenttitoimitusten on näillä näkymin määrä päästä alkamaan kuluvan vuosineljäneksen jälkimmäisen puoliskon aikana.

KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo uskoo Applen tulevan julkaisun sisältävän yhden iPhone 8 -mallin OLED-näyttöpaneelilla. Julkaisun olisi näillä näkymin määrä syyskuussa 2017.

OLED-näyttöpaneelin lisäksi iPhone 8:n sanotaan tukevan langatonta latausta sekä sisältävän iirisskannerin. Lähteiden mukaan alihankkijat ovat yleisesti ottaen optimistisia uutuuslaitteen suosioon kuluttajamarkkinoilla. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Digi Times.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.