Logitech julkaisi uuden verkkokameran 4K-tarkkuudella


0

Oheislaitevalmistaja Logitech on esitellyt Logitech BRIO -verkkokameran, joka kykenee 4K- ja HDR-videotallennukseen. Logitech BRIO tarjoaa lisäksi viisinkertaisen digitaalisen zoomauksen ja monipuoliset valaistussäädöt. Kamera tukee myös Windows Hello -kirjautumista ja muita infrapunapohjaisia kasvontunnistussovelluksia.

Logitech BRIO tallentaa ja suoratoistaa videota sekä näyttää videokuvaa videoneuvottelujen aikana. Kameran näkökentän voi määritellä 65, 78 tai 90 asteeseen.

Logitech BRIO toimii kaikkien suosittujen yrityssovellusten kanssa. Näitä ovat muun muassa Skype for Business ja Cisco-yhteensopivat sovellukset sekä Logitechin videokumppanit, kuten BlueJeans, BroadSoft, Vidyo ja Zoom.

Logitech BRIO tulee myyntiin helmikuussa 269 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.