LG:n uutuuspuhelimen huhutaan sisältävän kuusi gigatavua käyttömuistia sekä Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin


0

Elektroniikkavalmistaja LG tulee kuluvan kuukauden lopulla alkavassa Mobile World Congress -tapahtumassa esittelemään uuden G6-älypuhelinmallin Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä. Myöhemmin kuluvan vuoden aikana Etelä-korealainen LG tulee esittelemään V30-älypuhelimen uusimmalla Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä sekä kuudella gigatavulla käyttömuistia. V30 saattaa lisäksi sisältää kaksi etu -ja takakameraa.

Uuden V30-lippulaivapuhelimen virallsien julkaisun on määrä huhujen mukaan tapahtua kuluvan vuoden toisella puoliskolla. Sarjan aikaisempi V20-älypuhelinmalli sisältää 5,7 tuuman näytön, metallisen rungon sekä korvattavan akun. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.