Samsungin uutuuspuhelimissa nähdään Sonyn toimittamia akkuja


0

Etelä-korealainen Samsung ei aio ottaa turhia riskejä tulevien Galaxy S8 -ja Galaxy S8 Plus -lippulaivapuhelimensa suhteen. Hiljattain julkaistun tiedon mukaan yhtiö nimittäin olisi valinnut Sonyn kolmanneksi akkutoimittajaksi.

Sonyn lisäksi akkuja uutuuspuhelimiin tulevat toimittamaan Murata Manufacturing ja Samsung SDI, jonka kerrotaan jo aloittaneen tulevan Galaxy S8 -älypuhelimen akkujen tuottaminen. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.